Στον ΣΕΥΦΑΝΗ διαθέτουμε αξιόπιστες αντλίες διαφορετικών χρήσεων και εφαρμογών.

Η γκάμα μας περιλαμβάνει από μικρές οικιακές αντλίες (Jet, περιφερειακές, πολυσταδιακές) έως πολύ μεγάλες για βαριά βιομηχανική και εξειδικευμένη χρήση (όπως αντλίες κενού, θετικής μετατόπισης, ακόμα και φυσητήρες πλευρικού καναλιού).

Τα προϊόντα μας, ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους. Οι στρατηγικές συνεργασίες που έχουμε χαράξει όλα αυτά τα χρόνια με τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες του χώρου, όπως την WILO, την LOWARA, την Flygt, την DAB και την ANAVALOS έχουν καταστήσει τον ΣΕΥΦΑΝΗ ως μια από τις πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις της Κρήτης στον τομέα αυτό.

Στα καταστήματα μας θα βρείτε μέσα απο μια μεγάλη γκάμα αντλιών, το κατάλληλο προϊόν για τις ανάγκες σας. Αντλίες μεταφοράς νερού, αντλίες λυμάτων, αντλίες ομβρίων, αντλίες πηγαδιών ή γεωτρήσεων και πολλές ακόμα εφαρμογές θα βρούν λύση μέσα απο τη μεγάλη γκάμα που μπορούμε να σας διαθέσουμε.  

Επίσης, για αυξημένες ανάγκες και για μεγάλες εφαρμογές, ο ΣΕΥΦΑΝΗ μπορεί να διαθέσει αντλητικά συγκροτήματα των μεγαλύτερων οίκων που μπορούν να εξασφαλίσουν αποτελεσματικότητα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. 

Βρείτε ενδεικτική ποικιλία από τις αντλίες στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

seyfani wiloseyfani dabseyfani anavalosseyfani anavalosseyfani anavalos