ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ο λέβητας αποτελεί το πιο σημαντικό μέρος ενός συστήματος θέρμανσης, αφού ζεσταίνει το νερό μεταφέροντας έτσι τη θερμότητα μέσω του νερού στην εκάστοτε θερμαντική επιφάνεια.

Οι λέβητες πετρελαίου διακρίνονται σε τρεις βασικές κατηγορίες σύμφωνα με το υλικό κατασκευής τους και τον τρόπο λειτουργίας τους. Συγκεκριμένα οι τρεις κατηγορίες αυτές είναι :
• Χαλύβδινοι
• Μαντεμένιοι
• Συμπυκνωμάτων

Οι χαλύβδινοι Λέβητες αποτελούν την πιο οικονομική επιλογή στην αγορά ενός συστήματος θέρμανσης. Είναι πιο ελαφριάς κατασκευής από τους μαντεμένιους και με μικρότερη διάρκεια ζωής.
Οι μαντεμένιοι Λέβητες παρουσιάζουν υψηλή αντοχή στις διαβρώσεις, υψηλή ποιότητα κατασκευής, ενώ σε περίπτωση βλάβης δεν απαιτείται αντικατάσταση όλου του λέβητα αλλά μόνο του κομματιού που έχει υποστεί βλάβη.
Τέλος, οι λέβητες συμπύκνωσης αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, έχουν μεγαλύτερο βαθμό απόδοσης σε σχέση με τους συμβατικούς και είναι πολύ πιο φιλικοί στο περιβάλλον. 
Η εταιρία μας, με την πολυετή παρουσία της στον χώρο της θέρμανσης και σε συνδυασμό με το άριστα τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό, είναι σε θέση να σας προτείνει το σύστημα θέρμανσης που ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση σας. Η συνεργασία μας με μεγάλες και αξιόπιστες εταιρίες του χώρου όπως η Βρετανική GRAND και η Ιταλική SIME σας προσφέρουν ένα εγγυημένο αποτέλεσμα με τη μέγιστη δυνατή ποιότητα και εξοικονόμηση.

Βρείτε ενδεικτική ποικιλία από τους λέβητες πετρελαίου στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

seyfani grantseyfani oscar