ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Η ενδοδαπέδια θέρμανση, είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα συστήματα θέρμανσης, κατά το οποίο ζεστό νερό θερμοκρασίας 30-45οC κυκλοφορεί μέσα σε κύκλωμα σωληνώσεων το οποίο έχει ενσωματωθεί στο δάπεδο του χώρου, μετατρέποντας το ίδιο το δάπεδο σε θερμαντικό σώμα.

Η θερμότητα, ακτινοβολεί από το δάπεδο προς τον θερμαινόμενο χώρο και από τα χαμηλότερα στρώματα στα υψηλότερα χωρίς ισχυρά ρεύματα.

Αυτό το είδος θέρμανσης προσφέρει άνεση λόγω της ομοιόμορφης κατανομής της θέρμανσης στο χώρο, επιτρέπει την πλήρη εκμετάλλευση του χώρου λόγω έλλειψης θερμαντικών σωμάτων και προσδίδει οικονομία στα έξοδα λειτουργίας.

Η μακρόχρονη εμπειρία του ΣΕΥΦΑΝΗ με το αντικείμενο έχει σαν αποτέλεσμα την επιλογή των πιο αξιόπιστων υλικών της αγοράς με γνώμονα τις ανάγκες και την λειτουργικότητα της κάθε εφαρμογής.

Η συνεργασία μας με την γνωστή ελληνική εταιρεία ΙΝΤΕRPLAST και τα άριστης ποιότητας προϊόντα, κατασκευασμένα με τα πιο αυστηρά διεθνή στάνταρτ, αποτελεί εγγύηση για την εγκατάσταση σας.

Εκτός την κλασσική δαπεδοθέρμανση με πλάκες κόμβων και θερμομπετόν ως τελική επιφάνεια πριν το τελικό δάπεδο, υπάρχει και η εξέλιξη στις θερμάνσεις τέτοιου είδους που προκύπτει από την συνεργασία της INTERPLAST με την KNAUF. Αποτέλεσμα αυτής είναι η χαμηλού προφίλ δαπεδοθέρμανση (μόλις 3,5cm συνολικό ύψος υλικών) με ειδικές πλάκες ινογυψοσανίδας KNAUF πάνω στις οποίες εφαρμόζεται το τελικό δάπεδο.
Προσφέρει άμεσο χρόνο απόκρισης της θέρμανσης λόγω της μικρής αδράνειας και της άμεσης επαφής της θερμαινόμενης σωλήνας με το τελικό δάπεδο. Επίσης είναι ελαφριά κατασκευή, με υποδειγματικές αντοχές σημειακού φορτίου και με χαμηλή τελική στάθμη δαπέδου, ιδανική και για ανακαινίσεις κατοικιών.

seyfani interplastseyfani knauf