ΧΑΛΚΟΣΩΛΗΝΕΣ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Στον ΣΕΥΦΑΝΗ μπορείτε να βρείτε χαλκοσωλήνες της ΧΑΛΚΟΡ AE, της κορυφαίας βιομηχανίας που ειδικεύεται στην παραγωγή, επεξεργασία και εμπορία προϊόντων χαλκού για περισσότερα από 80 χρόνια. 

Οι χαλκοσωλήνες που εμπορευόμαστε αντέχουν σε μεγάλες πιέσεις και θερμοκρασίες λειτουργίας. Είναι απόλυτα στεγανοί και διατηρούν τις φυσικές και μηχανικές τους ιδιότητες αναλλοίωτες με την πάροδο του χρόνου.

Είναι εύκολοι στην τοποθέτηση, οικονομικοί στην εγκατάσταση, σίγουροι και ασφαλείς στη λειτουργία.

Στο ΣΕΥΦΑΝΗ θα βρείτε επίσης  διαθέσιμα  χάλκινα εξαρτήματα του οίκου Standard Hidraulica, σε πλήρη γκάμα μορφών και διαστάσεων από 6 έως 159mm που είναι κατάλληλα για σύνδεση χάλκινων σωλήνων κατά EN 1057 όπως επίσης και κατά άλλων προτύπων συμπεριλαμβανομένου του ISO 274 και του προτύπου EN 1254-1.

Πως επιλέγονται τα προϊόντα που εμπορευόμαστε.

Στον ΣΕΥΦΑΝΗ διαθέτουμε μια ομάδα που απαρτίζεται απο εξειδικευμένα στελέχη της επιχείρησης και υδραυλικούς. Η ομάδα αυτή ονομάζεται Επιτροπή Υλικών. Σκοπός της είναι να επιλέγει τα προϊόντα που εμπορευόμαστε, αφού όμως πρώτα ελέγξει πολύ προσεκτικά τις προδιαγραφές τους, τις πιστοποιήσεις τους και τα δοκιμάσει στην πράξη. Έτσι καταλήγουμε και σας προτείνουμε μόνο όσα προϊόντα διαθέτουν την καλύτερη σχέση ΑΞΙΑΣ / ΤΙΜΗΣ.

seyfani xalkorseyfani comap