ΠΡΟΜΟΝΩΜΕΝΗ ΣΩΛΗΝΑ PP-R

Στα καταστήματα μας μπορείτε να βρείτε το προμονωμένο σύστημα της Ελληνικής εταιρίας Interplast με το όνομα Aqua Plus Prins. Το σύστημα αυτό βιομηχανοποιεί την προμόνωση υδραυλικών δικτύων & εξαρτημάτων με τρόπο καινοτόμο και αποτελέσματα εντυπωσιακά. 

Το καινοτόμο αυτό προϊόν, είναι σχεδιασμένο για εξωτερική, εσωτερική και υπόγεια εγκατάσταση προσφέρει πιστοποιημένη εξοικονόμηση ενεργείας, αντοχή στο χρόνο, παραμένοντας ανεπηρέαστο από μηχανικά φορτία, υγρασία και ηλιακή ακτινοβολία. Επιπλέον, υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις μόνωσης του ΚΕΝΑΚ και προσφέρει μικρότερες γραμμικές διαστολές ακόμα και απ’ τον χαλκό. Τέλος, πρέπει να αναφερθεί ότι δεν απαιτεί συντήρηση και δεν προσβάλλεται από τρωκτικά. 

Η μόνωση αποτελείται από συμπαγή πολυουρεθάνη (λ=0,021 W/mK). Η πυκνότητα της, είναι μεγαλύτερη από 60Kgr/m3 και σύμφωνη με το EN 253. Η μόνωση καλύπτεται από PVC υψηλής ποιότητας, λευκού χρώματος με σταθεροποίηση για την ηλιακή ακτινοβολία, ελεύθερου μόλυβδου, κατηγορίας B1 όσον αφορά την ακαυστότητα και με πρόσθετα κατασταλτικά καπνού (Αυτοσβενόμενο υλικό, δεν εξαπλώνει τη φωτιά). 

Πως επιλέγονται τα προϊόντα που εμπορευόμαστε.

Στον ΣΕΥΦΑΝΗ διαθέτουμε μια ομάδα που απαρτίζεται απο εξειδικευμένα στελέχη της επιχείρησης και υδραυλικούς. Η ομάδα αυτή ονομάζεται Επιτροπή Υλικών. Σκοπός της είναι να επιλέγει τα προϊόντα που εμπορευόμαστε, αφού όμως πρώτα ελέγξει πολύ προσεκτικά τις προδιαγραφές τους, τις πιστοποιήσεις τους και τα δοκιμάσει στην πράξη. Έτσι καταλήγουμε και σας προτείνουμε μόνο όσα προϊόντα διαθέτουν την καλύτερη σχέση ΑΞΙΑΣ / ΤΙΜΗΣ.

seyfani interplast