ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Η ελαστομερής θερμομόνωση κλειστών κυψελών από συνθετικό καουτσούκ είναι μια εγγυημένη λύση καθώς παρουσιάζει εξαιρετικά χαμηλές τιμές θερμικής αγωγιμότητας, ενώ αποτρέπει την εμφάνιση συμπυκνωμάτων στην μονωμένη επιφάνεια. 

Στην κατηγορία αυτή ο ΣΕΥΦΑΝΗ αντιπροσωπεύει την Ελληνική 3i με τις μονώσεις ISOPIPE TC. H 3i έχει βραβευθεί πολλές φορές για την ποιότητα των προϊόντων της. Επίσης, όλα της τα προϊόντα διαθέτουν τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις  και κατέχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον καινοτόμο σχεδιασμό της προστασίας UV. 

H ISOPIPE TC αποτελεί μια σειρά προϊόντων μόνωσης με υψηλή απόδοση και πυκνότητα που έχει τιμές μεταξύ 50-65 kgr/m3.

Λόγω της εξαιρετικής ευελιξίας και ελαστικότητας η εφαρμογή είναι εύκολη και γρήγορη και η μόνωση αποτελεσματική. Επίσης η δομή και το υλικό των προϊόντων ISOPIPE TC προσφέρουν πολύ μεγάλη αντίσταση στη μετάδοση των υδρατμών. 

Οι μονώσεις ISOPIPE TC περιλαμβάνουν τρεις μεγάλες οικογένειες προϊόντων: 

 

  • ISOPIPE TC Slit & Seal: Εύκαμπτη ελαστομερής μόνωση με εργοστασιακή τομή για υφιστάμενα δίκτυα με πρόσθετη αυτοκόλλητη επιφάνεια και μαύρη ταινία επικάλυψης.

  • ISOROLLS Ρολλά: Ελαστομερής μόνωση από εύκαμπτο καουτσούκ σε ρολλά. Διατίθενται με ή χωρίς αυτοκόλλητη επιφάνεια. Εφαρμόζεται γρήγορα και εύκολα στην επιφάνεια που θέλετε, ακόμα και γύρω από μεγάλα αντικείμενα.
  • ISOPIPE TC με προστασία UV: Αποτελείται από την μόνωση ISOPIPE TC που περιβάλλεται από μια ειδικά αναπτυγμένη μεμβράνη προστασίας από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες UV. Η ειδική επένδυση πολυμερούς μεμβράνης, προσφέρει ενισχυμένη προστασία UV, φράγμα ατμού και λεία κάλυψη. Κατοχυρωμένο προϊόν της 3i ΑΒΕ με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (Νο 1004469). Είναι ανθεκτικό σε λάδια και γράσο, καθαρίζεται εύκολα, παρέχει προστασία από γδαρσίματα και αντέχει σε θερμοκρασίες από -30oC έως +58oC.

Πως επιλέγονται τα προϊόντα που εμπορευόμαστε.

Στον ΣΕΥΦΑΝΗ διαθέτουμε μια ομάδα που απαρτίζεται απο εξειδικευμένα στελέχη της επιχείρησης και υδραυλικούς. Η ομάδα αυτή ονομάζεται Επιτροπή Υλικών. Σκοπός της είναι να επιλέγει τα προϊόντα που εμπορευόμαστε, αφού όμως πρώτα ελέγξει πολύ προσεκτικά τις προδιαγραφές τους, τις πιστοποιήσεις τους και τα δοκιμάσει στην πράξη. Έτσι καταλήγουμε και σας προτείνουμε μόνο όσα προϊόντα διαθέτουν την καλύτερη σχέση ΑΞΙΑΣ / ΤΙΜΗΣ.

seyfani isopipe