ΦΡΕΑΤΙΑ

Στα καταστήματα μας θα βρείτε πλήρη γκάμα σε φρεάτια και καλύμματα. Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να βρείτε:

- Στεγανά καλύμματα αλουμινίου τετράγωνα ή ορθογώνια με ανάλογα πλαίσια και δυνατότητα επιλογής της τελικής επιφάνειας επένδυσης, ικανά να φέρουν φορτίο έως 2tn που σχεδιάζονται βάση του προτύπου ΕΝ124.

- Χυτοσιδηρά φρεάτια , ορθογωνικά ή στρογγυλά, από φαιό και ελατό χυτοσίδηρο, απλά ή επιγεμιζόμμενα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές των απαιτήσεων σχεδιασμού, αντοχής και ποιότητας του Ευρωπαϊκού Προτύπου ΕΝ124, κλάσης Α15, Β125, C250, D400, καθώς και Ε600 ή F900.

- Πλαστικά φρεάτια με καλύμματα και σχάρες από πολυπροπυλένιο και ABS. Χρησιμοποιούνται σε υδραυλικές ή ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.

- Φρεάτια πολυαιθυλενίου που προσφέρουν πολλά τεχνικά πλεονεκτήματα και είναι ουσιαστικές εναλλακτικές λύσεις στην κλασική σύνδεση μεταξύ των σωλήνων δομημένων τοιχωμάτων πολυαιθυλενίου και τσιμεντένιων φρεάτιων.

- Καλύμματα φρεατίων ΚΙΟ από Σύνθετο υλικό. Η Polieco Group με κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και ακολουθώντας μια καινοτόμο διαδικασία βιομηχανικής παραγωγής για την χρήση ενός ειδικού σύνθετου υλικού (Kinext) παράγει καλύμματα φρεατίων με εντυπωσιακές αντοχές στο θαλασσινό νερό και τις πιο ακραίες συνθήκες. Επίσης, τα προϊόντα ΚΙΟ έχουν κυριολακτικά ανεξάντλητες επιλογές χρωμάτων και μεγεθών.  

Στα καταστήματα μας θα βρείτε τα προϊόντα της IAS, και Polieco. Πρόκειται για τους κορυφαίους του χώρου στην Ελλάδα με πολλές καινοτομίες και ευρεσιτεχνίες που δίνουν στα προϊόντα τους ουσιαστικά πλεονεκτήματα σε όποια εφαρμογή και εάν χρησιμοποιούνται. 

Πως επιλέγονται τα προϊόντα που εμπορευόμαστε.

Στον ΣΕΥΦΑΝΗ διαθέτουμε μια ομάδα που απαρτίζεται απο εξειδικευμένα στελέχη της επιχείρησης και υδραυλικούς. Η ομάδα αυτή ονομάζεται Επιτροπή Υλικών. Σκοπός της είναι να επιλέγει τα προϊόντα που εμπορευόμαστε, αφού όμως πρώτα ελέγξει πολύ προσεκτικά τις προδιαγραφές τους, τις πιστοποιήσεις τους και τα δοκιμάσει στην πράξη. Έτσι καταλήγουμε και σας προτείνουμε μόνο όσα προϊόντα διαθέτουν την καλύτερη σχέση ΑΞΙΑΣ / ΤΙΜΗΣ.

seyfani iasseyfani POLIECO