ΣΩΛΗΝΕΣ HDPE, PE ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Οι σωλήνες πολυαιθυλενίου διακρίνονται σε κατηγορίες και χρησιμοποιούνται σε εφαρμογές αποχέτευσης, ύδρευσης και άρδευσης. 

Σωλήνες αποχέτευσης HDPE διπλού δομημένου τοιχώματος

Πρόκειται για ειδικά σταθεροποιημένες πρώτες ύλες πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας που διακρίνονται για τις πολύ μεγάλες αντοχές τους στις πιέσεις. Ο ECOPAL της Polieco είναι ένας κυματοειδής σωλήνας από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας, υψηλής ελαστικότητας, ο οποίος, λόγω του ειδικού σχήματος του έχει υψηλή αντοχή στην παραμόρφωση.

Διακρίνεται σε δυο διαφορετικές κατηγορίες δακτυλιοειδούς ακαμψίας SN4 kN/m2 και SN8 kN/m2 που τους επιτρέπουν να χρησιμοποιούνται σε ποικίλες εγκαταστάσεις, ακόμη και σε μεγάλο βάθος. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε συστήματα αποχέτευσης. 

Σωλήνες ΗDΡΕ με βάση τις προδιαγραφές DIN 8074/8075 

Οι σωλήνες αυτοί προορίζονται κυρίως για μεταφορά νερού σε δίκτυα άρδευσης. Παράγονται με επιλεγμένο παρθένο πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (HDPE) που διακρίνεται για τις πολύ μεγάλες αντοχές του στις πιέσεις, σε διατομές από 32 έως 110 mm, για 4, 6 & 10 bar πίεση.

Οι σωλήνες HDPE παράγονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πρότυπου DIN 8074/8075. Περιέχουν 2,5 % αιθάλη τύπου Ρ, με μέγεθος σωματιδίου κάτω από 25 nm, πού εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και ειδικό συνδυασμό αντιοξειδωτικών για προστασία από τη θερμότητα. Η συγκεκριμένη αιθάλη περιέχει πολύ χαμηλό ποσοστό θείου (< 0,1 %) για να αποφεύγεται η μετάδοση οσμών στο νερό, έτσι οι σωλήνες είναι κατάλληλοι για χρήση σε δίκτυα πόσιμου νερού

Σωλήνες ΡΕ100 για δίκτυα ύδρευσης 

Σωλήνες ύδρευσης κατάλληλες για πόσιμο νερό με εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες και χαμηλό συντελεστή γραμμικής θερμικής διαστολής (0,13 mm / m ° C). Έχουν υψηλή αντίσταση στην κρούση και υψηλή αντοχή στην ακτινοβολία UV. Με ομαλές επιφάνειες και χαμηλό συντελεστή τριβής. Χάρη στις υψηλότερες αντοχές του Πολυαιθυλενίου 3ης γενιάς, οι σωλήνες αυτοί εξασφαλίζουν, σε μικρότερα πάχη, ισοδύναμες αντοχές με σωλήνες προηγούμενης γενιάς και άρα προσφέρουν σημαντική οικονομία.

Στον ΣΕΥΦΑΝΗ θα βρείτε προϊόντα των εταιρειών POLIECO, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ και FasoPlast. Oι σωλήνες και τα εξαρτήματα των οποίων παράγονται και ελέγχονται σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα και συνοδεύονται με τα αντίστοιχα Πιστοποιητικά.

Πως επιλέγονται τα προϊόντα που εμπορευόμαστε.

Στον ΣΕΥΦΑΝΗ διαθέτουμε μια ομάδα που απαρτίζεται απο εξειδικευμένα στελέχη της επιχείρησης και υδραυλικούς. Η ομάδα αυτή ονομάζεται Επιτροπή Υλικών. Σκοπός της είναι να επιλέγει τα προϊόντα που εμπορευόμαστε, αφού όμως πρώτα ελέγξει πολύ προσεκτικά τις προδιαγραφές τους, τις πιστοποιήσεις τους και τα δοκιμάσει στην πράξη. Έτσι καταλήγουμε και σας προτείνουμε μόνο όσα προϊόντα διαθέτουν την καλύτερη σχέση ΑΞΙΑΣ / ΤΙΜΗΣ.

seyfani PLASTIKA KRITISseyfani Kouvidisseyfani Kouvidis