ΣΩΛΗΝΕΣ PVC ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Oι σωλήνες PVC είναι ευρέως διαδεδομένοι σε δίκτυα υπονόμων και αποχέτευσης. Έχουν εξαιρετική χημική αντοχή σε οικιακά απόβλητα και σε συνήθη χημικά που  χρησιμοποιούνται στην καθημερινή μας δραστηριότητα (οξέα, βάσεις, άλατα κλπ).

Δεν οξειδώνονται και δεν ηλεκτρολύονται. Έχουν λεία εσωτερική επιφάνεια που σε συνδυασμό με την χημική αδράνεια των σωλήνων, δεν ευνοεί επικαθήσεις και αποφράξεις των σωληνώσεων.

Ο ΣΕΥΦΑΝΗ αντιπροσωπεύει την Ελληνική FASOPLAST και διαθέτει τα προϊόντα της σε πλήρη γκάμα και σε διατομές από Φ110 έως και Φ630. Η FASOPLAST είναι η ηγέτιδα στην Ελλάδα στις PVC σωλήνες και τα προϊόντα της χαίρουν εκτίμησης και χρησιμοποιούνται και σε πολλά έργα στο εξωτερικό. Τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα κατά DIN 19534.1/79, DIN 19534.2/87, ΕΛΟΤ 476, DIN 8061/94,- DIN 8062/88, DIN 8063

Πως επιλέγονται τα προϊόντα που εμπορευόμαστε.

Στον ΣΕΥΦΑΝΗ διαθέτουμε μια ομάδα που απαρτίζεται απο εξειδικευμένα στελέχη της επιχείρησης και υδραυλικούς. Η ομάδα αυτή ονομάζεται Επιτροπή Υλικών. Σκοπός της είναι να επιλέγει τα προϊόντα που εμπορευόμαστε, αφού όμως πρώτα ελέγξει πολύ προσεκτικά τις προδιαγραφές τους, τις πιστοποιήσεις τους και τα δοκιμάσει στην πράξη. Έτσι καταλήγουμε και σας προτείνουμε μόνο όσα προϊόντα διαθέτουν την καλύτερη σχέση ΑΞΙΑΣ / ΤΙΜΗΣ.

seyfani fasoplast