ΣΩΛΗΝΕΣ PP ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Οι σωλήνες και τα εξαρτήματα PP για κτιριακές εγκαταστάσεις πληρούν τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού προτύπου EN 1451 (κατηγορία Β). Τα προϊόντα ΡΡ είναι κατάλληλα για χρήση μέσα σε κτίρια (σπίτια, νοσοκομεία, επαγγελματικές και βιομηχανικές κατασκευές κλπ) για τα δίκτυα αποχέτευσης, αεραγωγών, και εγκαταστάσεις ζεστού νερού (κουζίνα, εργαστήρια κλπ). 

Σύμφωνα με το πρότυπο DIN 4102, το PP έχει ταξινομηθεί σε ''μη εύφλεκτα υλικά'' (κατηγορία Β1)

Λόγω της λείας επιφάνειάς τους, οι σωλήνες PP δεν έχουν μόνο μεγάλη αντοχή στην τριβή, αλλά και στην πρόληψη της συσσώρευσης των διαφόρων ουσιών (σκόνες, λάδια, άλατα, μικρόβια).

Οι σωλήνες PP μπορούν να απορροφήσουν τις διαστολές, τις συστολές και τους κραδασμούς των κτιρίων.

Το PP είναι 100% ανακυκλώσιμο υλικό. Μπορεί να ανακυκλωθεί, να καεί ή να θαφτεί στο έδαφος χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον.

Στο ΣΕΥΦΑΝΗ μπορείτε να βρείτε πλήρη γκάμα σε απλές και ηχομονωτικές σωλήνες και εξαρτήματα ΡΡ στις καλύτερες τιμές από τρείς οίκους. Την FASOPLAST (Ελλάδα), Ostendorf (Γερμανία) και VALSIR (Ιταλία). Και οι τρείς διαθέτουν προϊόντα πλήρως πιστοποιημένα και ικανά να καλύψουν κάθε ανάγκη και ιδιομορφία έργου.

Πως επιλέγονται τα προϊόντα που εμπορευόμαστε.

Στον ΣΕΥΦΑΝΗ διαθέτουμε μια ομάδα που απαρτίζεται απο εξειδικευμένα στελέχη της επιχείρησης και υδραυλικούς. Η ομάδα αυτή ονομάζεται Επιτροπή Υλικών. Σκοπός της είναι να επιλέγει τα προϊόντα που εμπορευόμαστε, αφού όμως πρώτα ελέγξει πολύ προσεκτικά τις προδιαγραφές τους, τις πιστοποιήσεις τους και τα δοκιμάσει στην πράξη. Έτσι καταλήγουμε και σας προτείνουμε μόνο όσα προϊόντα διαθέτουν την καλύτερη σχέση ΑΞΙΑΣ / ΤΙΜΗΣ.

seyfani fasoplastseyfani ostendorfseyfani valsir