ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Το 80% της συνολικής κατανάλωσης ενέργειας των νοικοκυριών πηγαίνει για την θέρμανση, την ψύξη των κτιρίων και το ζεστό νερό χρήσης. Στα πλαίσια αυτά η ανάγκη ύπαρξης νέων και περισσότερο καθαρών τεχνολογιών είναι επιτακτική. Η αντλία θερμότητας αποτελεί την πλέον ιδανική λύση στους τομείς της αποτελεσματικής θέρμανσης και ψύξης με χαμηλή κατανάλωση και σεβασμό στο περιβάλλον. 

Οι αντλίες θερμότητας αντλούν ενέργεια από το περιβάλλον για την παραγωγή ψύξης & θέρμανσης. Έχουν πολύ υψηλό αλλά όχι σταθερό βαθμό απόδοσης καθώς αυτός εξαρτάται από τις θερμοκρασιακές συνθήκες του περιβάλλοντος. Με τη χρήση των αντλιών θερμότητας επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς η κατανάλωση ισχύος είναι ελάχιστη σε σχέση με την αποδιδόμενη.

Επιπλέον πλεονεκτήματα:
• Xαμηλό κόστος λειτουργίας και συντήρησης
• Δεν απαιτείται ξεχωριστός χώρος λεβητοστασίου, δεξαμενής πετρελαίου, καπνοδόχοι κτλ.
• Δεν λειτουργεί με εύφλεκτα καύσιμα και συνεπώς δεν απαιτούνται ειδικά μέτρα προφύλαξης.
• Δεν προπληρώνετε για τα έξοδα λειτουργίας.
• Δυνατότητα ψύξης-θέρμανσης με την ίδια συσκευή 
• Ευρεία χρήση συμπληρωματικών εφαρμογών

Στον ΣΕΥΦΑΝΗ έχουμε δημιουργήσει εξειδικευμένο τμήμα με μηχανολόγους μηχανικούς και τεχνικούς εγκαταστάτες που μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε ιδιαιτερότητα.
Στα καταστήματα μας θα βρείτε τις διεθνώς αναγνωρισμένες αντλίες θερμότητας της Midea, της μεγαλύτερη εταιρίας κλιματισμού στον κόσμο. Επίσης, οι επιλογές μας συμπληρώνονται από τα αξιόπιστα μηχανήματα των Ιταλικών οίκων Ariston και Galletti.

Διαθέτουμε αντλίες θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών, με εντυπωσιακούς βαθμούς απόδοσης σε θέρμανση και ψύξη, με πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου, με δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου και ισχύ απο 8KW μέχρι και 750KW. 

Βρείτε ενδεικτική ποικιλία από τις αντλίες θερμότητας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

seyfani mideaseyfani clivetseyfani clivet