ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Μικρές μονάδες κλιματισμού που αποτελούνται από μια εσωτερική και μια εξωτερική μονάδα και προσφέρουν ικανοποιητικές συνθήκες ψύξης και θέρμανσης καταναλώνοντας ρεύμα.

Στην κατηγορία αυτή εντάσσονται και τα πολυδιαιρούμενα συστήματα κλιματισμού (multi split systems) που προσφέρουν την δυνατότητα σύνδεσης περισσότερων από μίας εσωτερικών μονάδων σε μια εξωτερική.
Η χρήση των multi split systems βρίσκει εφαρμογή τόσο σε οικιακούς όσο και επαγγελματικούς χώρους όπου δεν υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης περισσότερων της μιας εξωτερικής μονάδας για λειτουργικούς ή αισθητικούς λόγους, αλλά απαιτείται η ικανότητα ανεξάρτητης ρύθμισης και λειτουργίας των εσωτερικών μονάδων.

Ο ΣΕΥΦΑΝΗ έχοντας πολυετή συνεργασία με τα μεγαλύτερα brand name στον τομέα του κλιματισμού, μπορεί να προτείνει λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε χώρου που προσφέρουν αξιοπιστία, χαμηλή στάθμη θορύβου, inverter λειτουργία με μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και άλλες πολλές λειτουργικές δυνατότητες.
Στα καταστήματα μας θα βρείτε κλιματιστικές μονάδες των Midea, TCL και MITSUBISHI στις καλύτερες τιμές.

Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία ικανά να σας υποστηρίξουν αποτελεσματικά και γρήγορα τόσο πριν όσο και μετά την εγκατάσταση των μηχανημάτων. 

seyfani mideaseyfani tclseyfani fujitsu