ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ

Ο ΣΕΥΦΑΝΗ, ως εξειδικευμένη και έμπειρη εταιρία στον χώρο του νερού μπορεί να σας διαθέσει φίλτρα 4 έως και 8 σταδίων.

Πρόκειται για φίλτρα που αφαιρούν, σκόνη, σκουριά, υποπροϊόντα του χλωρίου, μέταλλα, κρυπτοσπορικές κύστες, μόλυβδο, ασβέστιο, παρασιτοκτόνα και χημικά που επηρεάζουν την γεύση και την οσμή του νερού.

Συνιστώνται για χρήση σε:
α) περιοχές όπου η ποιότητα του νερού είναι υποβαθμισμένη.
β) περιοχές με απαρχαιωμένο δίκτυο ύδρευσης, όπου περιοδικά παρατηρούνται σκουριές και γενικά σωματίδια στο νερό.
γ) περιοχές με αυξημένη οικοδομική δραστηριότητα, όπου οι διακοπές υδροδότησης και οι ζημιές στο δίκτυο είναι τακτικές.

Το κόστος των φίλτρων κατακράτησης σωματιδίων είναι χαμηλό, όμως απαιτείται συχνός έλεγχος της κατάστασής τους, καθαρισμός ή και αλλαγή. Όλες οι αλλαγές φίλτρων μπορούν να γίνουν από τον καταναλωτή.

Στον ΣΕΥΦΑΝΗ μπορείτε να βρείτε τα κορυφαία φίλτρα της Αμερικανικής εταιρίας PurePro. Με τεχνολογία αιχμής και εμπειρία δεκαετιών η PurePro κατασκευάζει φίλτρα οικιακής χρήσης για κάθε νερό μέχρι και 8 σταδίων επεξεργασίας και για κάθε βαλάντιο.

Στα καταστήματα μας επίσης θα βρείτε το πρωτοποριακό φίλτρο 4 σταδίων της Clever. Το Clever Pure διαθέτει αυτόματο σύστημα ειδοποίησης αντικαταστασης φίλτρων και δεν απαιτεί παροχή ρεύματος. 

PR9733BI2587 61430 UND TTO AGUA UF PURE C GRIFO 1 AGUA METAL FREE SZ4

Πως επιλέγονται τα προϊόντα που εμπορευόμαστε.

Στον ΣΕΥΦΑΝΗ διαθέτουμε μια ομάδα που απαρτίζεται απο εξειδικευμένα στελέχη της επιχείρησης και υδραυλικούς. Η ομάδα αυτή ονομάζεται Επιτροπή Υλικών. Σκοπός της είναι να επιλέγει τα προϊόντα που εμπορευόμαστε, αφού όμως πρώτα ελέγξει πολύ προσεκτικά τις προδιαγραφές τους, τις πιστοποιήσεις τους και τα δοκιμάσει στην πράξη. Έτσι καταλήγουμε και σας προτείνουμε μόνο όσα προϊόντα διαθέτουν την καλύτερη σχέση ΑΞΙΑΣ / ΤΙΜΗΣ.

seyfani comapseyfani comap