ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Ο ΣΕΥΦΑΝΗ, με εμπειρία δεκαετιών στα είδη υγιεινής, βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο προσφέροντας επιλογές που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο και κάθε βαλάντιο. 

Στα καταστήματα μας μπορείτε να δείτε νιπτήρες, λεκάνες, μπανιέρες και ντουζιέρες κάθε τύπου, σε πολλά χρώματα, σχέδια και μεγέθη.

Λεκάνες κρεμαστές ή επιδαπέδιες, χαμηλής πίεσης ή υψηλής πίεσης, back to wall ή κλασσικές, με κλασικό κλείσιμο στο καπάκι ή με soft close, με σύστημα έκπλυσης Aquablade ή Rimless, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, μεγεθών και χρωμάτων για να χωράνε σε κάθε χώρο και για να εξυπηρετούν κάθε ανάγκη.
Επίσης στον ΣΕΥΦΑΝΗ θα βρείτε νιπτήρες, μπανιέρες και ντουζιέρες με σύγχρονο και εργονομικό σχεδιασμό, με μεγάλη ποικιλία σε διαστάσεις και χρώματα, άψογο φινίρισμα και μεγάλη ανθεκτικότητα. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης νιπτήρες, μπανιέρες και ντουζιέρες από καινοτόμα υλικά, όπως πέτρα και solid surfaces.

Στην έκθεση μας θα βρείτε την πλήρη συλλογή των προϊόντων της Ideal Standard, της Villeroy&Boch, της GSI, της Scarabeo και πολλών ακόμα επώνυμων οίκων.

Βρείτε ενδεικτική ποικιλία από τις λεκάνες - καζανάκια στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Βρείτε ενδεικτική ποικιλία από τις μπανιέρες - ντουζιέρες στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Βρείτε ενδεικτική ποικιλία από τους νιπτήρες στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

seyfani idealstandardseyfani villeroybochseyfani ACRILANseyfani gsiseyfani SCARABEO