ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ

Οι κυκλοφορητές είναι ηλεκτροκίνητες υδρόψυκτες αντλίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την εξαναγκασμένη κυκλοφορία του νερού στα συστήματα ψύξης/θέρμανσης.


Οι κυκλοφορητές ουσιαστικά μεταφέρουν το νερό από το λέβητα στα θερμαντικά μέσα με συγκεκριμένες παροχές υπερνικώντας τις αντιστάσεις του δικτύου με σκοπό τα θερμαντικά μέσα ( σώματα, ενδοδαπέδια,fancoil κτλ ) να αποδίδουν την κατάλληλη ενέργεια και ψύξη/θέρμανση στο χώρο.
Σήμερα εφαρμόζονται και χρησιμοποιούνται σε όλες σχεδόν τις εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης/ψύξης βεβιασμένη κυκλοφορία νερού αποφεύγοντας έτσι μια σειρά από μελέτες και μεγάλες διατομές σωληνώσεων και ειδικές κατασκευές.

Οι κυκλοφορητές χρησιμοποιούνται σε εγκαταστάσεις ψύξης, θέρμανσης, σε ηλιακά κυκλώματα αλλά και σε ανακυκλοφορία ζεστού νερού χρήσης (ειδικού τύπου).
Η σωστή επιλογή του κυκλοφορητή σε ένα σύστημα έχει μεγάλη σημασία για την αποδοτική και οικονομική λειτουργία του συστήματος.
Οι σύγχρονοι κυκλοφορητές είναι πλέον ηλεκτρονικοί με τεχνολογία inverter και ενσωματωμένες απίστευτες λειτουργίες και ενδείξεις.
Ο ΣΕΥΦΑΝΗ μέσα από πολυετής συνεργασίες που έχει με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου όπως η WILO και η DAB παρέχει πλήρη γκάμα προϊόντων, με μεγάλη αξιοπιστία και σε μοναδικές τιμές.

Βρείτε ενδεικτική ποικιλία από τους κυκλοφορητές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα