ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ

Ο Ηλεκτρικός Θερμοσίφωνας, είναι μία συσκευή που παρέχει ζεστό νερό χρήσης χρησιμοποιώντας την ηλεκτρική ενέργεια.
Συγκεκριμένα, ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας είναι ένα κυλινδρικό δοχείο, αποτελούμενο από διπλά θερμομονωμένα τοιχώματα και μια ηλεκτρική αντίσταση που βρίσκεται μέσα στο δοχείο.

Με την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας θερμαίνεται αυτή η αντίσταση, η οποία με τη σειρά της θερμαίνει το νερό, μέσα στον κύλινδρο. Ο θερμοσίφωνας είναι συνδεδεμένος με την παροχή νερού και για κάθε ποσότητα θερμού νερού που αντλείται για χρήση, υπάρχει αυτόματη αναπλήρωση με ψυχρό νερό.
Οι ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες διακρίνονται ανάλογα με τη χωρητικότητά τους (συνήθως από 6 λίτρα έως 120 λίτρα), τη στήριξή τους (δαπέδου, οριζόντιοι ή κάθετοι) και την ταχύτητα απόκρισης στη θέρμανση νερού.
Ο ΣΕΥΦΑΝΗ αντιπροσωπεύει έναν μεγαλύτερους κατασκευαστές ηλεκτρικών θερμοσιφώνων και ηλεκτρομπόιλερ στον κόσμο, την TESY. 

Εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί να σας προτείνει τον κατάλληλο θερμοσίφωνο με σκοπό την αύξηση της απόδοσης και της εξοικονόμησης ενέργειας στην εγκατάσταση σας.
Τέλος εδώ θα βρείτε και εξειδικευμένες λύσεις, όπως θερμοσίφωνα EXTRA THIN πλακέ ή κυλινδρικά, μοντέλα με χειρισμό WIFI, μοντέλα anticalc για προστασία της ηλεκτρικής αντίστασης από τα άλατα κ.α.

Βρείτε ενδεικτική ποικιλία από τους ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Πως επιλέγονται τα προϊόντα που εμπορευόμαστε.

Στον ΣΕΥΦΑΝΗ διαθέτουμε μια ομάδα που απαρτίζεται απο εξειδικευμένα στελέχη της επιχείρησης και υδραυλικούς. Η ομάδα αυτή ονομάζεται Επιτροπή Υλικών. Σκοπός της είναι να επιλέγει τα προϊόντα που εμπορευόμαστε, αφού όμως πρώτα ελέγξει πολύ προσεκτικά τις προδιαγραφές τους, τις πιστοποιήσεις τους και τα δοκιμάσει στην πράξη. Έτσι καταλήγουμε και σας προτείνουμε μόνο όσα προϊόντα διαθέτουν την καλύτερη σχέση ΑΞΙΑΣ / ΤΙΜΗΣ.

seyfani Tesy logo