ΠΟΛΥΣΤΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Οι πολυστρωματικές σωλήνες αποτελούνται από διάφορα στρώματα (δικτυωμένο πολυαιθυλένιο, συγκολλητικό στρώμα σύνδεσης, αλουμίνιο συγκολλητικό στρώμα σύνδεσης και τελικά δικτυωμένο πολυαιθυλένιο). Είναι κατάλληλες για εφαρμογές θέρμανσης και ύδρευσης. Διατίθενται σε εύκαμπτες απλές, εύκαμπτες με μόνωση και σε ευθύγραμμες.

Στα καταστήματα μας θα βρείτε σωλήνες και εξαρτήματα των Ιταλικών οίκων Sesta και TDM brass.

Οι σωλήνες της Sesta προσφέρουν άριστη σχέση τιμής και ποιότητας. Είναι πιστοποιημένοι για πόσιμο νερό και θέρμανση, προσφέρουν μεγάλη ευκολία στην εγκατάσταση και αξιοσημείωτη αντοχή στον χρόνο. Οι πολυστρωματικοί σωλήνες διαθέτουν όλοι πυρήνα αλουμινίου πάχους 0,2 mm έως 0,4 mm επιτρέποντας μεγαλύτερη ευελιξία στο χειρισμό. 

Τα εξαρτήματα της πολυστρωματικής σωλήνας TDM brass χωρίζονται σε εξαρτήματα πρεσαριστά και εξαρτήματα μηχανικής σύσφιξης.

Πως επιλέγονται τα προϊόντα που εμπορευόμαστε.

Στον ΣΕΥΦΑΝΗ διαθέτουμε μια ομάδα που απαρτίζεται απο εξειδικευμένα στελέχη της επιχείρησης και υδραυλικούς. Η ομάδα αυτή ονομάζεται Επιτροπή Υλικών. Σκοπός της είναι να επιλέγει τα προϊόντα που εμπορευόμαστε, αφού όμως πρώτα ελέγξει πολύ προσεκτικά τις προδιαγραφές τους, τις πιστοποιήσεις τους και τα δοκιμάσει στην πράξη. Έτσι καταλήγουμε και σας προτείνουμε μόνο όσα προϊόντα διαθέτουν την καλύτερη σχέση ΑΞΙΑΣ / ΤΙΜΗΣ.

seyfani interplastseyfani comap