Σ.Ε.Υ.ΦΑ.Ν.Η. - Συνεταιρισμός Υδραυλικών Nομού Ηρακλείου


Εταιρικά Νέα


Προσάρτημα 2016

Προσάρτημα 2016

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Συνάδελφε, σε καλούμε την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017 και ώρα 19.30 στις εγκαταστάσεις μας στον Κόμβο Καλλιθέας, για την πραγματοποίηση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με θέμα την εναρμόνιση του καταστατικού κατά το άρθρο 10 παρ.3 εδάφιο β του νόμου 1667/1986. Για το Δ.Σ. Ο Πρόεδρος Μαρινάκης Δημήτριος Ο Γραμματέας Καγιαμπάκης Εμμανουήλ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Συνάδελφε, σε καλούμε την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 και ώρα 6.30 μ.μ στις εγκαταστάσεις μας στον κόμβο Καλλιθέας για την πραγματοποίηση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με θέμα την παραδοχή νέων μελών στον Συνεταιρισμό.

Τεχνικό σεμινάριο WILO 2016

Ο ΣΕΥΦΑΝΗ σε συνεργασία με την  WILO HELLAS, οργανώνει την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016, στην αίθουσα σνυνεδριάσεων στις εγκαταστάσεις του, ημερίδα με τεχνικά θέματα όπως η οδηγία ErP, λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, LCC, πιεστικά συγκροτήματα inverter, πυροσβεστικά συγκροτήματα σύμφωνα με το πρότυπο EN12845 και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Μετά το σεμινάριο θα ακολουθήσει κλήρωση δώρων και δεξίωση με δείπνο.

Για λεπτομέρειες πατήστε εδώΠροσάρτημα 2015

Για να κατεβάσετε το αρχείο pdf πατήστε εδώ.Ισολογισμός 2013

Για να κατεβάσεται το pdf, πατήστε εδώ.Ισολογισμός 2012

Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.ΣΥΝΈΔΡΙΟ ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2013. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΚΟ ΠΕΔΙΟΑνακοινώσεις

>Ευχαριστήρια επιστολή Ομοσπονδίας Επαγγελματιών βιοτεχνών & εμπόρων Νομού Ηρακλείου

 

>Ευχαριστήρια επιστολή Κοινωνικού Ιατρείου Αλληεγγύης Ηρακλείου 

 

 Ημερίδα Ηλιοθερμίας Μαϊος 2013

      Ο Σ.Ε.Υ.ΦΑ.Ν.Η σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδοχείων Ν. Ηρακλείου και την Αυστριακή εταιρεία TiSUN, διοργάνωσε ημερίδα με θέμα

"Εξοικονόμηση ενέργειας με χρήση ηλιοθερμίας, στα ξενοδοχεία της Κρήτης" 

       στην αίθουσα σεμιναρίων του συνεταιρισμού, στις 29 Μαϊου 2013.

      Η ημερίδα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή όπου έχει πραγματοποιηθεί και εστιάζεται στα οικονομικά οφέλη από την χρήση ηλιοθερμίας σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, καθώς και το κόστος εγκατάστασης και χρόνοι απόσβεσης της επένδυσης. 

    Την ημερίδα  παρακολούθησαν ιδιοκτήτες Ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων, Διευθυντές, τεχνικά γραφεία  κ.α.

      

 

Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.Σεμινάρια - Εκπαίδευση

 

Με επιτυχία πραγματοποιούναι συνεχώς ειδικά σεμινάρια με στόχο την εκπαίδευση και ενημέρωση συμβούλων μελετητών, θερμουδραυλικών και πλήθος τεχνικού κόσμου του τομέα κτιριακής κατασκευής, για τις νέες μεθόδους, τα εξελισσόμενα προϊόντα και την ολοένα αναπτυσσόμενη τεχνολογία.

Η θεματολογία των ειδικών αυτών σεμιναρίων, αφορά την οργάνωση, την υποδομή και την ανάπτυξη της εταιρείας, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην παρουσίαση της πλήρους γκάμας των προϊόντων για εγκαταστάσεις ύδρευσης, θέρμανσης και αποχέτευσης, στα νέα καινοτόμα προϊόντα και στην επίδειξη τους, καθώς και στους τρόπους διασφάλισης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών.

Δυνατότητα διεξαγωγής των σεμιναρίων υπάρχει σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, στις εγκαταστάσεις μας στον Κόμβο Καλλιθέας  πάνω από την ΒΙ.ΠΕ.Ηρακλείου.
Επιστροφη στην κορυφη

Copyright © 2013 by Σ.Ε.Υ.ΦΑ.Ν.Η. All rights reserved.